Eventpersonal av första klass

 

Vi erbjuder personaluthyrning och rekrytering. Vår långa erfarenhet, överlägsna målgruppskännedom och gedigna kandidatdatabas ger oss ett övertag. Inga andra kan som vi matcha företags personalbehov med ung, ambitiös, karismatisk och inte minst kompetent personal.

We staff private and company parties, fairs, exhibitions, demos, dinners and all sorts of events where you need guest services and extra help. 

Jenny Hutton

Founder & CEO jenny@renommeevent.se

Renommé office

Stockholm, Sverige

info@renommeevent.se

Du når oss snabbast per mail!

You reach us best via email!


 

Eventpersonal för alla event. Precis den slags eventpersonal som du söker. Bemanning av event? Då har vi rätt personal. Tveka inte att kontakta oss för att finna eventpersonal. Eventpersonal som vet vad ni önskar. Eventpersonal som har det ni söker. Eventpersonal för både events och konferenser. Eventpersonal för mässor. Eventpersonal för samplings. Eventpersonal för butiksdemos. Eventpersonal som är utbildade hudterapeuter. Eventpersonal som är utbildade bartenders. Eventpersonal som är utbildade säljare. Eventpersonal som är utbildade i just det du söker. Eventpersonal som kan sälja. Snygg eventpersonal som är utbildade. Eventpersonal som kan servera. Eventpersonal som kan sjunga. eventpersonal som kan hoppa. eventpersonal som kan klättra. eventpersonal som är snygga. eventpersonal som är utåtriktade. eventpersonal för bröllop. Serveringspersonal för bröllop. Mässor och monter, då behöver du eventpersonal. Hur vore det att hyra in eventpersonal. eventpersonal på sekunden. eventpersonal för alla behov. eventpersonal som kan representera. eventpersonal som är orädd. Orädd eventpersonal. Bröllopspersonal. Artister som kan servera. Säljare som kan göra samplingsarbete. Samplingspersonal som är eventpersonal. Värdinnor som är eventpersonal. Söker du värdar eller värdinnor eller entrévärdar. Då har vi värdar som passar ditt event. Butiksdemos, mässor, monters. Staff for events. Event staff in Stockholm. Event staff in Sweden. Staff for fair. Recruit people for an event. Swedish event staff. Event crew. Event staff Sweden. Event staff for Alvsjo. Hosts and hostesses. Event marketing in Sweden. Crew for events. Personal som är medarbetare. Stab för events. Samplingspersonal för olika events.