ATT JOBBA PÅ RENOMMÉ EVENTPERSONAL

Det är våra medarbetare som har tagit oss dit vi är idag och det är våra medarbetare som kommer att leda oss in i framtiden. Vi lägger ner stor kraft på att hitta personer som vi känner kommer att trivas med oss. Personer som inte bara uppskattar vår företagskultur utan som också, genom sin personlighet, bidrar till att stärka den. Det är av högsta vikt att alla som jobbar på Renommé Eventpersonal älskar sitt arbete och har roligt på jobbet!

JOBBA INOM FÖRSÄLJNING OCH MARKNADSFÖRING


Är du säljare, eller jobbar du som marknadsförare? Vi anställer försäljnings- och marknadsföringsspecialister som vi sedan hyr ut till olika företag på längre eller kortare tid. Vi på Renommé har stor efterfrågan på allt från innesäljare och assistenter till säljledare, produktchefer, marknadsanalytiker och försäljningschefer. Som uthyrd konsult får du ett omväxlande arbete och skapar dig ett värdefullt kontaktnät då våra uppdragsgivare är både stora och små organisationer och företag i alla branscher.

 

 

 • Vilka språk behärskar du?
 • Berätta kort om dig själv!
  Varför passar du som eventpersonal?
  Vilka typer av event/demos vill du jobba med?
  Har du serveringsvana?
 • Ladda upp ditt cv samt bild.
  (max 50 MB)
 • Vi sparar dina uppgifter i enlighet med PUL.

HAR DU VAD SOM KRÄVS?

VILL DU BLI EN AV RENOMMÉ EVENTPERSONALS VALUE ADDERS?

 

Är du en driven, nyfiken glad och säljande person som älskar att anta spännande uppdrag?
Tycker du om att leverera service i toppklass som kan kavla upp ärmarna när det behövs?
Då är du välkommen att skicka in ditt CV med presentation samt bild. Fyll i formuläret nedan.


Vi får regelbundet nya uppdrag där vi behöver duktiga medarbetare, manliga och kvinnliga.
Vi får många ansökningar men rekryterar endast de bästa. Du måste ha vad som krävs för att
upprätthålla vårt renommé. Är du redo att anta utmaningen?

 

Se våra cases

 

Söker du eventpersonal?

Eventpersonal för alla event. Precis den slags eventpersonal som du söker. Bemanning av event? Då har vi rätt personal. Tveka inte att kontakta oss för att finna eventpersonal. Eventpersonal som vet vad ni önskar. Eventpersonal som har det ni söker. Eventpersonal för både events och konferenser. Eventpersonal för mässor. Eventpersonal för samplings. Eventpersonal för butiksdemos. Eventpersonal som är utbildade hudterapeuter. Eventpersonal som är utbildade bartenders. Eventpersonal som är utbildade säljare. Eventpersonal som är utbildade i just det du söker. Eventpersonal som kan sälja. Snygg eventpersonal som är utbildade. Eventpersonal som kan servera. Eventpersonal som kan sjunga. eventpersonal som kan hoppa. eventpersonal som kan klättra. eventpersonal som är snygga. eventpersonal som är utåtriktade. eventpersonal för bröllop. Serveringspersonal för bröllop. Mässor och monter, då behöver du eventpersonal. Hur vore det att hyra in eventpersonal. eventpersonal på sekunden. eventpersonal för alla behov. eventpersonal som kan representera. eventpersonal som är orädd. Orädd eventpersonal. Bröllopspersonal. Artister som kan servera. Säljare som kan göra samplingsarbete. Samplingspersonal som är eventpersonal. Värdinnor som är eventpersonal. Söker du värdar eller värdinnor eller entrévärdar. Då har vi värdar som passar ditt event. Butiksdemos, mässor, monters. Staff for events. Event staff in Stockholm. Event staff in Sweden. Staff for fair. Recruit people for an event. Swedish event staff. Event crew. Event staff Sweden. Event staff for Alvsjo. Hosts and hostesses. Event marketing in Sweden. Crew for events. Personal som är medarbetare. Stab för events. Samplingspersonal för olika events.

Värdinnor för kongress, personal till kongress i malmö, mässpersonal, monterdemos, montervärd, monterpersonal, mässvärd, mässvärdinna i sthlm, mässvärdinna malmö, mässvärdinna göteborg, bemanningsföretag, barpersonal, bröllopshjälp, bröllopsanordnare, mingelfestpersonal, personal till mingelfest, bröllopspersonal, bröllopsvärdar, bröllopsvärdinnor, festpersonal, hyr av personal till bröllop, bröllopp, personalbröllop göteborg, personalbröllop sthlm, personalbröllop piteå, personalbröllop skåne, personalbröllop lund. personal till helsingborg, personalbröllop företagsfest. personal till företags fest, personal för kick-off, personal till bröllop, prisvärd personal för bröllop, för fest, serveringspersonal, servering personal för göteborg, serveringspersonal för sthlm, servitörer hyres, serveringspersonal helsingsborg, bemanning demos, butiksdemo personal, demo o marknad, demo-personal, demo personal kristianstad, demo för roudshow. personal till roadshow, demo och sälj i butik, demosäljpersonal, demonstratis, demonstratör butik malmö, anställa personal för butksdemos, säljande eventpersonal, personal till firmafest i malmö, personal till firmafest i sthlm, personal till firmafest i göteborg, demonstrera i butik, hudterapeut, demopersonal sökes, rekrytera eventpersonal, demoturné personal, extern personal, hudterapeutdemo, hyra personal på timme till fest, hyra bartender i sthlm, hyra dj i sthlm, hyra dj göteborg, hyra timpersonal, hyra samplingspersonal, ordna event, marknadssupport, merförsäljning demopersonal, personal PR, butikspersonal. Bemanning vid event. Entrévärd, entrevärdar, entrevärdinnor. Entrévärdinnor till events, festpersonal till Malmö, festpersonal till göteborg, festpersonal till Sthlm. Bartender, fest. Personal till Kick-off. Extern personal kick off och konferens. Firmafest. hyra in personal till kick-off.