Mässpersonal, monterpersonal och säljare

 

Vi har bemannat hundratals mässor och haft monterpersonal för alla typer av företag. Vi vet hur viktig mässan är för att knyta nya, viktiga kundkontakter. Med vår hjälp kommer ni att synas, attrahera kunder och få extra hjälp med kunderna. Vi har drivna säljare som lär sig snabbt och ökar er försäljning.

 

Tillsammans ser vi till att ert nästa deltagande på mässa blir det bästa!

 

Leendes och inbjudande kan vi erbjuda besökare på kaffe och kakor, godis eller liknande. Det räcker med något enkelt, vi är kreativa och får även det lilla att bli uppskattat. Även något materiellt som nyckelband eller pennor.

 

Vår monterpersonal drar enkelt till sig intresse genom aktivt deltagande. Vi drar gärna igång tävlingar, eller utmanar kunder på ett playstation. Vi lockar in besökare för ett möte med er!

 

Kontakta oss för att hyra in entusiastisk mässpersonal!

 

 

Eventpersonal och festivalpersonal

Vi kan styrka upp er egna personal vid festivaler och större events! Trygghetsvärdar, entrévärdar och värdinnor.

Vi har tillsatt personal till flertalet stora arrangemang, då det behövs mycket personal under några intensiva dagar och den egna personalen inte räcker till.

Globen, Friends arena och musikfestivaler i hela Sverige behöver ofta extra personalstyrka.
 


Eventpersonal vid uppbyggnad och nedplock: Roddare 

 

I vårt register har vi starka killar som hjälper till med för- och efterarbete för alla slags event där det förekommer tunga lyft.

 

De bygger upp montrar för mässor, fester och övriga tillställningar. Önskar ni, så kommer de gärna tillbaka efter avslutat event för att bygga ner och packa ihop.