Ansök om ett jobb

med Renommé Event

a bartender at an event, Renommé Event staff
a festive party, Renommé Event
Mässpersonal, exhibition staff, Renommé Event

Det är våra medarbetare som har tagit oss dit vi är idag och det är våra medarbetare som kommer att leda oss in i framtiden. Vi anstränger oss mycket för att hitta personer som vi tror kommer att trivas hos oss. Människor som inte bara uppskattar vår företagskultur utan också genom sin personlighet bidrar till att stärka den. Det är av yttersta vikt att alla som arbetar på Renommé Event älskar sitt jobb och har roligt på jobbet!

Renommé Event, värdar och värdinnor, hosts and hostesses, servers, bartenders, serveringspersonal

Flexibilitet

Renommé Event erbjuder flexibla arbetstider så att de anställda kan välja vilka evenemang de vill arbeta med och vilka tider som passar dem. För personer som vill passa in anställningen på andra åtaganden, t.ex. studier eller familjeansvar, kan detta vara utmärkt.

Omväxling

Anställda på Renommé Event har möjlighet att arbeta med en mängd olika evenemang, från intima privata fester till stora festivaler och företagsevenemang. Detta är utmärkt för att skapa en bred portfölj och få ovärderlig erfarenhet.

Professional staff available for hire, conference events, corporate events, waitstaff, serveringspersonal
Renommé Event värdinnor, eventpersonal jobb, hosts and hostesses

Utbildning

Renommé Event är engagerad i utbildning och utveckling av sina anställda. För att se till att personalen har de förmågor och den information som krävs för att erbjuda våra kunder högkvalitativ service erbjuder vi utbildning och stöd på jobbet.

Nätverksmöjligheter

Anställda på Renommé Event kan dra nytta av utmärkta möjligheter till nätverkande. Vi har en bred kundbas och ett starkt professionellt nätverk, vilket kan öppna ytterligare anställningsmöjligheter i framtiden.

Renommé Event, eventpersonal jobb, event staff positions available

Är du en driven, nyfiken och säljande person som älskar att ta dig an spännande uppdrag?

Tycker du om att leverera service i toppklass?

Är du en person som kan kavla upp ärmarna när det behövs?Ta det första steget för att bli en del av vårt team genom att fylla i formuläret nedan.

Vi finns här för att svara
på dina frågor
Fråga oss
Renommé Event 2023