Tjänster

Anlita professionell personal för ditt nästa evenemang

Renommé Event är en svensk bemanningsbyrå som specialiserat sig på att tillhandahålla bemanningslösningar för event.

Expertis

Renommé Event har ett team av erfarna och skickliga proffs som är utbildade för att hantera olika uppgifter relaterade till eventbemanning.

Flexibilitet

Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar som kan skräddarsys för att möta varje events unika behov. Oavsett om du behöver personal för en dag eller ett längre projekt så kan vi hjälpa dig.

Kvalitet

Renommé Event är stolta över att leverera högkvalitativa bemanningstjänster för att säkerställa att ditt event går smidigt och effektivt. Vi granskar personal noggrant för att säkerställa att de uppfyller de högsta standarderna.

Kostnadseffektiv

Att anställa personal genom Renommé Event kan vara en kostnadseffektiv lösning för evenemangsarrangörer. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och kan hjälpa dig att spara på kostnaderna för att rekrytera och utbilda personal.

Utmärkt kundservice

Renommé Event värdesätter sina kunder och strävar efter att ge utmärkt kundservice. Vi arbetar nära evenemangsarrangörer för att säkerställa att deras personalbehov tillgodoses och att eventuella problem löses snabbt.

Värdar & värdinnor

Värdar och värdinnor är vanligtvis den första kontaktpunkten för gäster vid ett evenemang. De ansvarar för att skapa en välkomnande och vänlig miljö och se till att gästerna känner sig bekväma och välinformerade.

Läs mer

Serveringspersonal & bartenders

Serveringspersonal ansvarar för att duka upp borden, servera mat och dryck och se till att gästerna får en trevlig upplevelse. Vi hyr ut servis vid middagar, fester och olika evenemang.

Läs mer

Mässpersonal

Mässpersonal används vanligtvis vid större evenemang, t.ex. musikfestivaler, sportevenemang, mässor och konferenser. Vi kan komplettera er egna personal när fler händer behövs under några intensiva dagar! 

Läs mer

Demopersonal & Samplingspersonal

Vår glada och utåtriktade demopersonal genomför alltid framgångsrika demonstrationer i butik. Vi motiveras av uppsatta mål och tycker om att sälja! Variation är roligt och vi har kunnig demopersonal inom alla kategorier - mat, skönhet, teknik osv.

Läs mer
Vi letar alltid efter
begåvad personal!
Gå med i vårt team
Renommé Event 2023